25.1.07

Un nou inici

Comença l'any nou i trobe la necessitat de desconectar de tot record de l'any anterior, de començar de nou i tallar lligams, dixar fora la part de telefonista i recordar la part de persona (evitare l'acudit facil).

Aixi que començe una nou experiment en el món dels blogs, ja vorem quan dura este, promet que serà més personal que l'anterior, més critic que l'anterior si és posible i espere que dure més.

En fi, passeu i disfruteu, quan tinga un ratet ficare algo.

5 comentarios:

santiago dijo...

ei!
un nou inici, un nou comentari...De moment, sóc l'últim en ficar comentari a l'altre blog i soc (i seré ja pa sempre) el primer en ficar-ne a aquest!
En fi, que vaja tot molt bé (el blog la feina malgrat tot, la gent(la que truca i la que no), la marxa, la festa i tot...)
au, fins pronte!
q vaja bé!

Unknown dijo...

Me pareix molt molt mal fatal i horrible que no se m'haja comunicat l'existència d'aquest blog i que m'haja tingut que enterar ja no per terceres persones, si no per les estadístiques de Món Zero.
A més Santiago ha escrit el primer comentari.
Tinc rehens Pablo, tinc rehens...

Pab dijo...

Home, realment no es va avisar a ningú, se va ficar l'anunci a "Por ayuntamiento..." i els visitans asidus (els dos) han anat entrant, no s'ha fet ni discriminació ni spam, aquest blog ha aparegut com un fong i poquet (molt poquet) a poquet es va expandint.
I no cal clavar a innocents pel mig, parafrasetjant a Helen Lovejoy: "¡¿Es que nadie va a pensar en los niños?!"

Unknown dijo...

continua pareguent-me fatal

Pab dijo...

Si, ja m'ha quedat constancia del malestar que te provoca el no haver-te enterat a temps pa ficar el primer comentari i q ho fiques Santi(ago).
-la veritat es que no vaig publicitar el blog mes q a "Ayuntamiento..." perque quan el vaig obrir va ser en un moment de baixó i malestar personal i en l'ultim en q pensava era en fer-lo public-
jo casi m'ix pa una entrada (ummm)