17.6.07

Alieníjenas....

... s'escriu amb g com gilipollas!



Ja me conegueu, davant de coses d'estes me costa quedar-me callat (bó realment no me puc quedar callat gairebé mai), que ja es prou difícil anar pel carrer amb la bolseta de comics i que no te miren raro com que damunt tinguem a este tipo de gent creant mes crispació basant-se només en estereotipus i un article mal copiat de la Frikipedia (i n'hi ha que dir que veient la foto d'esta clon de Belen esteban és molt fàcil fer acudits sobre l'estereotipus, que tenen a vore en provés orals per conseguir el puesto, neurones i eco).

I és molt perillós per al col·lectiu que se donen este tipus d'article quan encara estem patint els residus del cas de la katana o dels dos "roleros", perque qui no estiga al mundillo llegeix aixo i damunt te en el cap eixos dos casos i tornem a la satanitzaciò del friki; sobretot se li pot tirar en cara com tira de l'estereotipus pa intentar "satiritzar" sobre el tema a la vegada que tira merda per damunt ("maquinitas diabolicas", carinyo en que estas escribint l'article, en una olivetti?; "aunque su participación en la sociedad es casi nula" ja i les super-estupendes com tu si que participen en la societat, la SL que duu els garitos de moda on aneu a ficar-se de ...[aqui entra en acció el efecte censor del blog, més que res per evitar temes de judicis i demés]; "se consideran comunistas-republicanos", hala! ja torna el discurs de las hordas rojas judeo-masonicas (si carinyo, en paraules compostes en plural només se fica el plural de la segona)) i perles d'ixe tipus per tot l'article, preparades per a que la gent trega les forques i les torxes i començe la caça del freak.

Ja per terminar, només fer un parell, o dos, de comentaris a certes coses que diu:
1- Si, exiteix la talla xxl,encara que en Za**(pase de fer propaganda)no la tinguen, es més existeix la xxxl, jo la gaste[insertar aqui coña sobre condones]
2-M'interese per la politica encara que estiga prou decebut en general amb els politics i, com jo, molts amics meus frikis i no, també.
3-Afortunadament des que va faltar Paquito son molts els grups que han pogut ixir a la llum, és una de les coses bones que té, com era, aixo que te fa tanta ràbia, ah, si, DEMOCRÀCIA.
4-Si, es cert els frikis inventen coses super-inutils com seria el corrector ortogràfic ixe que no has gastat per a rés en tot l'article, frikis 1 - pijas pseudo articulistas 0.
5-Jo si sé escriure alíenigenas.

Com a conclusiò dir que me duxe tots els díes i que l'unica aigua que mai m'ha tocat es la de la pila bautismal, bonita!.

No puc tancar l'article sense mentar a la gent del foro de Bleachsp que es on he trobat semblant article, a la gent de la Frikipedia on he trobat més informació sobre la "periodista" , recomanar-vos que li pegueu una ulladeta a Geek in Love que fan una tira prou sucosa del tema i a l'arxiu de ElPais.com d'on he tret les referencies al sucessos.(Veus guapeta, aixo es documentació sobre el tema i unes bones referencies per a tindre una base sobre la que escriure, a que aixo no t'ho explicaven al curs CCC de redactora que tens?. Aixo si, t'ensenyaren a escriure Chewbacca)

[Edit post 03.06.08]: Va caure a les meues mans un temps després la "rectificació" de l'article, però vamos que tampóc rectificaren molt:


2 comentarios:

UniversoFormulas dijo...

Les paraules d'una persona com aquesta cauen per el seu propi pes. I més quan busca i bassa el que diu en la frikipedia q suposadament ho escriuen els frikis. Un gran acte de inteligencia per la seua part.
La tira còmica bonisima.
Espere que convides a la afortunada a les partides de roll que fas que segur q esta encantada d'anar.
Continua escribint!!!

UniversoFormulas dijo...

Buenas Pablo, q jo també li he fet una entrada a esta dona que se'l ha guanyat a pols. Per si vols passar-te a vore'l.

Continua escribint... Au cacau.