20.2.07

Confiança...

Ahir me va passar algo que pensava que mai anava a passar-me, algú del meu entorn ha dubtat de mi.

Sempre he intentat que la confiança que la gent deposita en mi no siga gratuita, que qui vinga a mi en busca de consell se duga el millor consell que se li puga donar, independenment d'interesos personals o les diferencies que pugam tindre. Son ja molts anys de donar consell a la gent i sempre he intentat fer-ho en "profesionalitat", aixi que quans esos consells han pogut crear-me un conflicte d'interessos sempre he tirat de ixa "profesionalitat" per a que el consell sempre fos en benefici de l'interessat i MAI en el propi ( i moltes vegades l'esforç a sigut titanic).

I vore com ixe esforç te'l tiren per terra dubtant de uno no senta gens bé. No senta bé perque implicitament t'acusen d'anar per l'esquena, de ser sivil·lí, de no ser clar, i; francament per a una persona que sempre va de cara es un insult prou dur, però ja se sap lo de "palos y piedras", lo que realment fa mal es la desconfiança que demostren en tu quan només t'has preocupat de donar lo millor, quan has fet tot per mantindre't integre. I fa ràbia.

Fà ràbia perque és una persona en la que confíes, una persona a la que aprecíes i veus que es capaç de dubtar de ti, no sé, lo lógic sería pensar que la gent esta tan acostumada a moures per interés que pensa que tot el món actua igual però vull creure que encara queda esperança per a la raça humana.

4 comentarios:

Unknown dijo...

La gent es desconfiada, a més hi han vegades que ho són més encara, i en certes situacions és comprensible, malgrat no justificable. No sé la situació i per tant no puc dir.
Simplement diré que a moltes persones a vegades se'ls creuen els cables i fan acussacions de les quals després se'n penedeixen.
No li dones més voltes.

Pab dijo...

No puc evitar donar-li voltes, ixes acusacions fan molt mal, ja te ficare al dia, pero no te preocupes que de moment un poquet s'han de penedir perque ja estan castigats sense postre.
Gracies per el apoyo.

UniversoFormulas dijo...

Je Pablo!!!
Tranquil que el temps deixarà les coses en el seu lloc. Eixa gent a la que te refereixes, li direm X, s'han de penedir de moltes coses. Per al meu gust està actuant immadurament. Castiga a X sense postre fins que no se'l meresca. Ademés el comportament de X segur que t'està ensenyant molt. Encara que supose una putada aprendre de la ignorancia i mal fer dels altres ,fes-ho.
I tranquil que tu la teua part de la relació l'has duta lo millor que has sabut, i lo que ha ixit mal es per part ajena a tu. L'altra persona ja s'apanyarà. Tu continua així i voràs en el futur qui viu millor, tu o X. Confia!!

Pab dijo...

Moltes gracies;
si, al final no queda mes remei que dixar passar el temps i vore on ens duu i la veritat es que no me puc queixar perque la conciencia la tinc molt tranquila sabent que ho he fet lo millor que sabia.
I supose que algun ensenyament treurem d'aqui, no se quin encara pero espere trovarlo.