9.2.07

Solidaritat....



... en la nostra butxaca.


Dins del programa anual de moviments solidaris de PaBLo m'agradaria fer una cridada a la gent que usualment ens llegeix per a que se conciencie i conciencie a la gent del seu voltant del apagar el mobil ( o per lo menos no utilitzar-lo a no ser que siga de vital importancia ) per tal de evitar que les empreses que de per si ja ens exprimeixen en les tarifes barbariques(1d12 de impacto més 3d6 adicionals cada minut) puguen fer-nos mes mal al nostre conter corrent (ara serien 1d12+3 i al minut 3d6+3), pujades que res tenen a vore en les pujades de sou ( el ipc que en han pujat en nomes un 2,7%) i tot i aixi tenim que arrivar a fi de mes quan gairebé tot ha pujat entre u 3 o un 5, quin pais, cada dia que pasa tinc mes ganes de nacionalitzar-me a Suissa.
Aixi doncs ja ho sabeu, feu correr la veu, el 1 de març NO SE GASTA EL MOBIL. NO A LES TARIFES ABUSIVES!!!!,QUE NO ENS FURTEN MES DEL QUE JA ENS FURTEN!!! "levantate y lucha camarada-robot!!!"
Més informació a la plana web: http://www.facua.org/movilizate
I entre Paquito i Rita se fan 2 kilos d'euros en la visita del Papa....

3 comentarios:

Unknown dijo...

A mi mentres les perdudes siguen gratis no m'afecta, en canvi a altra gent a qui li arriben factures de mes de 80 leuros... un 2.7% deu ser important...

No crides! fes perdudes i que te criden a tu!!! (o envia missatges)

Pab dijo...

Si, tots som concients de la teua reticencia a utilitzar el movil, no passa res te continuem "estimant" igual ( en post-producció s'afegirà a la multitud cridant "MENTIRA!!" )
I si, efectivament , que te pujen un 2.7% d'un sou de merda el continua dixant en sou de merda.
Ja parlem (per mobil).
JA
JA
JA

UniversoFormulas dijo...

Ojala els dies sense movil foren la majoria de dies. ¿Podriem viure hui en dia sense movil? Pareix que no. Ens ho han inculcat i es una maquina de comunicacio cada volta mes important. Usem-lo per a lo necessari i no per vici. Ojala esta utopia se fera realitat.